Wedstrijdverslag 13 November

Dames 2 boekt nipte overwinning op eigen veld

Nieuws afbeelding
Het was een regenachtige zondagmiddag, iedereen heeft door de late speeltijd de kans gekregen om uit te slapen na het feestje van Rebecca. We begonnen zonder regen en met volle moed aan een wedstrijd die we moesten winnen! Het was de wedstrijd tegen Push D4 die qua punten gelijk stonden maar net iets minder doelpunten hadden, gegarandeerd een spannende wedstrijd! Tijdens het inspelen maakte Lotte een aparte beweging waardoor ze door haar rug ging. Helaas had ze zoveel pijn dat ze niet meer in staat was om te keepen. Paniek, hoe gaan we dit oplossen? Gelukkig was reddende engel en tevens woman of the match: Yanou bereid om te keepen💪! Pfoe, we konden allemaal weer adem halen! We begonnen erg sterk alleen de bal leek niet in de goal te willen.. uiteindelijk na lang vechten werd de 1-0 gemaakt door onze Bami (ookwel Naomi)! Niet lang daarna kwam Push terug en scoorde de gelijkmaker, 1-1 een nek aan nek race! Het duurde niet lang voor Push chaos veroorzaakte in de cirkel en vanuit een strafcorner wist te scoren, 1-2. Maar de dames van DDHC lieten de kopjes niet hangen en vochten tot Robbin nog net voor de rust de 2-2 kon binnen tikken! In de rust werden we goed toegesproken door trainer Niels, waardoor we na de rust full press gingen starten. Ondanks ieders inzet, full press en tackles backs leek er een magnetisch veld om de goal van Push heen te hangen.. De bal wilde er NIET in. Alle trukendozen werden opengetrokken maar niets hielp. DDHC had heel de tweede helft duidelijk de overhand en bleef vechten voor een kans op het winnende doelpunt. We stonden zo hoog dat zelfs Heleen helemaal vanuit de achterhoede de kans kreeg om door te breken en kansen te maken in de cirkel van de tegenstander! Hier had Push het duidelijk zwaar mee. Het bleef lang knokken maar uiteindelijk wist Irene in de laatste minuut het winnende doelpunt te maken door een geweldige voorzet van Elise!!!! JAAAA 3-2, wat een wedstrijd!