Wedstrijdverslag 12 September

JD1 opent seizoen met grote overwinning

Nieuws afbeelding
Zaterdag stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma thuis tegen Drunen. Doordat het team behoorlijk gewijzigd was t.o.v. vorig seizoen was het voor iedereen weer afwachten hoe de wedstrijd zou gaan verlopen. Ondanks dat er enkele jongens bij het begin nog wat gespannen waren werd het al snel duidelijk dat DDHC de betere ploeg was. Vrijwel de gehele eerste helft werd met hoge druk op de tegenstander gespeeld. Dit resulteerde in een 4-0 voorsprong met de rust waarbij de tegenstander niet eens op de helft van DDHC is geweest. De tweede helft verliep bijna het zelfde. Uiteindelijk werd het een knappe 8-0 overwinning. Lekker voor het zelfvertrouwen van de jongens. Op naar de volgende wedstrijd, uit tegen Bommelerwaard.